Sandra Lindholm

onsdagen

Min vardag Permalink0
Redan torsdag eftersom klockan slagit över 12-slaget. Onsdagen sömn var sådär. Vaknade några gånger. Sov hos mamma&pappa vilket var skönt. Är dock väldigt utvilad och pigg nu på nattkvisten, så sömnen har väl gett sitt iaf ;) Ska försöka sova i min egna säng senare, men är lite orolig att de ska borra även fast det är sagt att så inte är fallet. Soporna och påsen dem har skräp i låg kvar utanför huset, så mjae. Håll tummarna att jag får sova gott mellan 8-15.
 
Åkte till mormor&morfar gjorde jag på onsdagen. Mormor är en räddande ängeln när det kommer till kläder. Hon klarar av att fixa allt som jag ber henne om. KLänningar(som morfar är skyltdocka till), tröjor och bh:ar. Ja, en bh:ar är ju tokigaaaaa. Dem går sönder hela tiden den där jävla sylvassa bågjäveln. Men det är de enda bh:arna jag kan ha med mina pattar ;) hehe. Sen åkte jag hem och bara låg på soffan med hockeyn innan det var dags för jobb.
 Hoppade träningen med innebandyn för jag hostar och är jätte hes. Och kombinationen halsont och träning går inte alls ihop. Så torsdagen blir nog också utan träning med laget för vila. tråkigt med behövligt!! Nu hoppas jag att natten går fort så att det snart är helg :)
 
puss, sandrisen
Till top