Sandra Lindholm

2021!

Min vardag Permalink0
Tack till året 2021, du har behandlat mig både väl och mindre väl iår. detta året avslutar vi inte i karantän, men vi avslutar denna bara familjen tillsammans för att vi vill ❤️

Mina barn har utvecklats så mycket detta år!! 
Theodore; du har slutat med napp, slutat med blöja, byt förskoleavdelning och PRATAR så man förstår dig. Hur coolt??? Humöret har svängt hela året, men varför skulle det inte göra det med alla känslor i kroppen på en 3-åring! 
(null)

Elias; Du har lärt dig gå, firat din första födelsedag, börjat förskola och lärt dig äta ordentligt! Du har formats till en busig vilding och utvecklas varje dag, tänk vad mycket nytt du kommer lära dig nästa år!
(null)

Jesper: Du är lugnet och jag är stormen. Han är min trygghet och som han visat det detta år ❤️ 
(null)

Jag;  har faktiskt haft 50/50 år. Har älskat att vara föräldraledig och skulle kunna vara det livet ut, men pengarna växer ju tyvärr inte på träden. Det var fruktansvärt att börja jobba, och det har varit väldigt jobbigt för mig att vårt barndomshem såldes. Men jag ser framemot 2022. Jag har kommit in i jobb och jag trivs där jag är och accepterat att huset är sålt. Så hoppas att jag finner lite nytt pepp! Blickar tillbaka för det positiva och alla tårar får följa med 2021.
(null)

Jag skrev faktiskt upp några mål/drömmar för 2022:
1. Spara pengar! Jag har faktiskt börjat med aktier&fonder med Jespers hjälp 😊
2. Gå ner i vikt. Ja, den dåliga halvan av året har gjort att jag gått upp i vikt….
3. Testa på padel. Varför? Jo, det ser faktiskt kul ut, men också mest för att jag ska kunna gå ner i vikt för att kunna testa.
4. Flytta hem, till Strängnäs med min lilla familj! Jag hoppas och önskar att det kommer ett hus som passar oss och blir vårat. Håll tummarna. Vi trivs där vi bor nu, men vi drömmer om ett liv i Strängnäs!

(null)

Här med önskar jag er ett gott nytt år med att önska att ni får vara lyckliga, friska och rika på kärlek. Vi ses 2022 🥳🥂❤️

Puss, sandra 

Till top