Sandra Lindholm

Zzzz,, Zzzzz, ZZZZ,

Allmänt Permalink4
jag har aldrig i hela mitt 17 åriga liv sovit så jävla skumt och illa.

Det började med att mamma väckte mig av ett sms precis när jag somnat, väldigt mycket typiskt. Sen så somnar jag om, och runt två då väcker mamma mig igen, fast in real person! Då undrade jag hur det skulle sluta, eftersom hon väckt mig med ett sms på morgonen också.....

Men iaf så kunde jag inte somna på en stund där runt två men när jag somnat vaknar jag och då står klockan på fyra, och mörkrädd som jag är så sätter jag på tv:n, så läste jag en bok på engelska också. Inte blev jag tröttare utan det var som att klcokan var mycket och det var dags att gå upp. Så jag var vaken ett tag och när jag somnat om igen..

Så vaknar jag åter igen, klockan sex. Då tänkte jag att nu kommer jag inte somna om mer, så jag satt återigen på tv:n för att inte känna mig så ensam, men nu började det ljusna faktiskt.. Så det var barnprogram som fick hålla mig sällskap, pororo bland annat. Haha, men somnade det gjorde jag inte på ett bra tag.

Klockan slår runt åtta och jag vaknar igen, vad håller jag på med? Har jag gjort John blund illa eller? Fyfan, nu var tv:n påslagen och jag tittade igen. Låg och vred och vände, fan, vilken natt. Fast jag somnade igen en liten stund och vaknade för en stund sen, och då ser jag min underbara syrra komma ner.


oh herre gud, hur ser hon ut egentligen? Men hon hade tydligen sprungit och letat efter sovkläder som låg i evelinas rum som tyvärr var borta, så hon fick plocka och ta på sig bara. Hm, modedrottningen, kanske inte ;)

vi hörs ;)

glöm inte att heja fram oss! <3

Allmänt Permalink2


Söndag 1/11, Södertälje Västergårdshallen!

9.00 / Telge SIBK - Trosa Edanö IBK
13.00 / Telge SIBK - Järfälla IBK
16.00 / Täby IS IBK - Telge SIBK

(förövrigt, bilden är ifrån innebandyfesten där vi tog silver. Just denna bild är tagen efter semin då vi vann över pixbo, så det är våran telge/seger-dans :))

du är stor och stark och snygg

Allmänt Permalink0
Nu börjar dagen lida mot sitt slut, eller njae, kanske inte riktigt va. Men jag har gjort så mycket idag så det känns som att det snart är sovdags.

Städning, tvättning, diskning, och plugg tar kål på en. trodde jag skulle få en liten blunder när jag kollade på filmen men den var så jävla bra så jag blev klarvaken. Jag satt och skrattade högt för mig själv, och i slutet grät jag till och med, kärlek. ojoj, det är både bra och dåligt det.

Ska nu ner på stan med far min och evelina och äta något gott. Det ska bli lite mysigt och varför ska vi itne få unna oss när 2/5 av familjenmedlemmarna är i Paris, så det är vi verkligen värda tycker jag. Hemkomst för dem någon gång inatt som sagt, och imorgon blir det familjedag i Gnesta. Haha, inte riktigt va, men Jennifer och Evelina ska spela och pappa stå för coachningen, och jag och mamma ska vara trogna fans/publik!


och förresten, vet ni vad jag funtar på. Eller åtminstonde har i tanken. Brunt hår, jag vill vara brunhårig. tror itne jag kommer göra det, men att se Evelina, mamma, Isabelle osv i brunt hår så känner jag suget i mig. MEn det är så jobbigt att färga tillbaka och jag vill bara blond på sommaren! Så jag vet inte om jag har ork till det.. Men funderar och drömma sig bort kan man alltid göra :)

om ni vill på bra humör, eller dansa och sjunga, VARSEGODA! :Ddags för mat och mys. Puss :)
Till top