Sandra Lindholm

Er dag!

Permalink0

Grattis världens finaste föräldrar på bröllopsdagen!<3

gratulerar lillkusse

Min vardag Permalink0
Åhoj. Valborgsmässoafton idag. Jobb idag, och övertids jobb imorgon. alltså inget speciellt firande med supa supa som alla andra tonåringar/vuxna. Det blir annat firande. Linus fyller tonåring idag, grattis:) Så det blir att fira honom tillsammans med släkten. Jobbar eftermiddag(10,45-15:45) så jag får lite sovmorgon iaf och kan även vara uppe lite senare än klockan 21:00, yeah! Förresten, jag måste jobba på kristiflygare nästa torsdag, begärd övertid. Skönt för plånboken mindre skönt för kroppen. Men fredagen får man vila upp sig så det är ju lungan. (Vill ha radbyte) Body pumpen från igår har satt sina spår. En fin träningsvärk i hela kroppen och idag ska jag köra rehab och lite kondis bara. Blir väl ett kort pass(?!) eftersom att tiden inte räcker till riktigt ordentligt med firandet. Men det blir kalas, hehe fattar ni?;) puss, sandrisen

snuskdag

Min vardag Permalink1
Det har varit den flummigaste dagen på väldigt länge. Har varit så otroligt trött och Andreas som jag umgåtts med hela dagen på jobbet har inte varit piggare han. Det har gjort att vi har haft så jävla kul i alla gäspningar. Tema; snusk. HAHAHA. Jag hatar ju sånt där egentligen att prata högt om, men fyfan vad kul vi hade. Dessutom blev det ju roligare när Siliva såg vad vi höll på med och skämdes ihjäl. Haha, fyfan. pth & ptv. bullar. bollar. Jah, herre mama vad kul jag har haft idag och nu är jag rätt så pigg ändå. Men ska hoppa tidigt i säng för det är jag som kör imorgon.
 
Nu ska jag ner på stan och göra några ärenden och sen hem och laga köttfärssås och spagetti, mumsiiii, Sen ska jag bara hänga tills det är en ny dag. Imorgon tar jag tag i träningen igen efter en veckas överansträning i benet. Det är dags nu, trycka på lite igen. Sen är det ju andra grejer som händer imorgon.
 
lite egopics right now.
 
 
puss, sandrisen
 
Till top