Sandra Lindholm

♥ mysig morgonstund

Min vardag Permalink0
 
Med en stadig frukost i magen och en celsius intagen begav jag mig promenerande mot farmor och farfar. Jennie, Julia, Sally och jag var och hälsade på och sedan kom även Niclas också. Vi satt först och pratade om livet i sig, framtiden och ja allt. Samtidigt som vi myste med hund och bebis. Älskar dessa stunder! Fikade och hade allmänt trevligt ♥ Sen gick jag en liten extra sväng påvägen hem till mig, med pajjade hörlurar, suck!
 
Hemma gjorde jag iordning matlådor, kollade på spring! live och spelade roller coaster. (ja, det är tur att det är näst sista veckan för spring!.....) och sen var det dags att åka tidigare till jobbet för utbildning. Snart har halva veckan gått, kämpa!
 
puss, sandrisen

Tisdag 29 september

Min vardag Permalink0
Idag tog jag en extra timme i sovmorgon. Somnade med en obehaglig huvudvärk efter att ha kollat på paradise hotel. Så kände att det behövdes. 9.30 ringde klockan och jag steg upp och gjorde mig en stadig frukost där jag sen satte mig framför datorn och spelade rollercoaster och tittade på tv.
 11.00 hade jag möte upp på gymmet med Sofia och ida var träning på schemat. inte träning träning utan prata om träning. Min motivation till det är ju nere pga olika orsaker, men jag ska nog hitta ett sätt tillbaka snart :) Så jag gick därifrån med huvudet högt.
 Åkte hem och satte mig ännu en gång framför datorn och spelade rollercoaste, där tvn var på och sen på mobilen hade jag spring! live. Multitasking  på hög nivå ;) Sen gjordes matlådor innan det var dags för jobb!
 
längtar till imorgon och ajg längtar till helg. Skulle kunna gå hemma och tralla i några veckor. Skulle kännas bra. Jaja, jag krigar på ;)
 
puss, sandrisen

bästa platsen

Min vardag Permalink0
 
Till top