Sandra Lindholm

Grattis.....

Min vardag Permalink0
till mig själv som tog körkort för 7 år sen idag. Grymt jobbat av mig!! och jag klarade både teorin och uppkörningen på första försöket. Älskar att köra bil, det är lite som terapi. Gärna hög musik och sjunga till det på en motorväg. Hoppas jag kan köra bil så länge jag lever :)
 
puss, sandrisen

Fredag är bästa dagen

Min vardag Permalink0
Yes yes yes. 1 timmes datorjobb innan ett möte på 45 minuter har jag kvar av dagen. Sen ska jag till sjukgymnasten innan jag får landa hemma. SÅ SKÖNT MED HELG! Lika jävla skönt varje gång ;)
 
Ikväll ska jag och jesper åka hem till Emma för en trevlig kväll med mat och sen blir det nog lite kortspel :) En riktigt trevlig kväll väntas alltså! Imorgon blir det tidigt upp då jag ska till strängnäs! :)
 
Trevlig helg!
puss, sandrisen

Dejt

Min vardag Permalink0
Eftersom Jesper var sjuk på vår årsdagsvecka så blev det ingen middag för oss ute som planerat. Den blev av idag istället och vi åkte ner(ja vi åkte, jag har träningsvärk som ett as!!!!!!!!) till maren och fick ett bord på Ceasars. Vi tog varsin pasta, jag en kyckling pesto och han med oxfile. Till dryck beställde vi en cola, ramlösa och en alkoholfri strawberrydaquiri. MUMS! Det var lika gott som alltid där och jag höll på att spricka av all mat och dryck så jag var tvungen att knäppa upp byxorna när vi gick därifrån. ;)
 När vi kom hem spelade vi yatzy där jag vann 2 matcher av 3. Kollade på tv och sen nu ska vi sova tidigt för jag är trötttttt. Mysig kväll med min älskling <3
 
puss, sandrisen
 
Till top