Sandra Lindholm

Kort fast lång dag

Min vardag Permalink0
En konstig dag. 
Jobbade på från 7 till 8.30 med att skriva upp sopar(standarder) som ska finnas på linjen. Långt ifrån klar blev jag men jag kämpade på tills det var dags för möte. Möte på 1 timme och sen kom det lite hinder ivägen på 3 timmar, så då arbetade jag inte alls. Lunch i bilen. Tillbaka till jobbet kom jag och då var jag och några andra med och diskuterade med PET ledningen angående arbetsglädje. Det var kul och trevligt att se ansikten. Tittade mailen sista halvtimmen innan det var dags att sluta.
 
Hemma nu och vi tvättar järnet i tvättstugan. 
Puss, sandrisen

vecka 22 startar nu

Min vardag Permalink0
Godmorgon!
 
Då kör vi då, ny vecka och nya möjligheter. Full vecka och vi får se hur trött jag är i slutet av veckan. Nu kommer jag upp i kontorslandskapet och får där äta och dricka(vilket vi inte får i produktionen såklart!) så jag kommer ju kunna få i mig energi när jag ska arbeta framför datorn hela dagen lång i några månader. Konstigt det känns att sitta stilla om dagarna, det gillar jag inte efter bara 3 dagar. Men det går över till hösten för då finns maskinerna och vi får börja jobba mer aktivt :)
 
Min dator och telefon har inte kommit än så jag sitter fortfarande i produktionen vid datorn, så jag ser dem vanliga människorna jag känner en stund till iaf. Läskigt att kliva upp bland de "viktiga" människorna, hehe. Ska sätta mig in i allt jag behöver så får vi se hur bra jag kan utföra allt. Ska bli skönt när B och M kommer ner på dagtid som också är med i projektet, då kan jag jobba mot och med dem, längtaaaar!
 
Nu är det snart dags för lunch, magen kurrar ikapp här. Ska bara se till att avsluta och spara mina dokument. Så får ni ha det så bra! <3
 
puss, sandrisen

Långiiiis

Min vardag Permalink0
Tacka gudarna för långhelg alltså, YEY! Visst att jag suttit hemma i 3 månader 😂 Men jag har varit så trött efter att ha kommit tillbaka till jobbet, så den här långhelgen behövdes. Det sköna är att det är full vecka och långhelg på det igen 😅 Haha livet just nu 🙌🏼
 
Långhelgen i bilder;
 
 
Puss, sandrisen
Till top