Sandra Lindholm

hela

Allmänt Permalink1
Trött, sliten och utmattad. Det kanske är samma sak förresten? men det är iaf precis vad jag är just nu. Efter en lång dag i södertälje och bara början på det, så har jag varit i skolan och tränat. Avgång 8.15 och jag kom hem 20.30, hur orkar jag egentligen? Vad gjorde jag, satt och snackade med några killar som jag inte har en aning om vilka de är?! haha, men jag fick mig ett par goda skratt och det var väl lite roligt. Kunde fullfölja träningen utan att avbryta av smärta, så det kändes skön. Men jag känner av att jag är lite feg, feg för närkamperna men det kommer :)

Imorgon blir det samma sak, men gissa vad. Då kommer jag hem en timma senare, suck! Önskade att det var lov, igen....

Puss och godnatt

helgen har varit minst sagt galen!

Allmänt Permalink4
Lördag morgonen var det avfärd till vagnhärad för att ej spela spela utan att titta tyvärr, har inte kommit igång än efter min lilla skada om vi ska kalla det så. Jag fick övningsköra till nykvarn men därifrån fick vi besök av Pernilla i bilen så det blev mamma som satt vid ratten, vilket kanske inte var så himla bra?! ;)
Vi åker runt järna trakterna och helt plötsligt börjar mamma skrika och tar upp fötterna från pedalerna. Det första jag och pernilla tänker på var är älgen? Var är älgen? Men ingen av oss såg någon älg så vi frågade vad som stod på och då skriker mamma ut att det var en råtta som sprang över vägen. Tänka sig alltså, att min mamma är så rädd för råtter. Hon satt alltså i bilen och skrek och nästa grät för mig och pernilla för att råttan som sprungit över vägen var så äcklig..... Ojojoj!Men hon visste inte om vi kört på den,   men det visade sig att när vi körde tillbaka att vi gjort det, HAHA!


När vi väl kommit fram så upptäckte jag att min Melbel inte heller skulle träna så jag hade väldigt fint sällskap utanför planen. Och vi blev tilldelade att skära upp frukt och sådant, och det var nog det roligaste på hela dagen, haha! Resultat kommer på bild neranför denna text, men gud så kul man kan ha. Sen satt vi också och kommenterade träningen tillsammans med johanniii :)
Somnade på kvällen runt nio i mamma och pappas säng, vaknade gick upp och somnade direkt i sängen och vaknade mitt i natten med kläder och smink på. HAHAA!Idag söndag har jag varit i äckeltuna med Jennifer och Nathalie. Vi gick runt och shoppade och åt "fin"lunch, inte min. haha. Blev väl inte så mycket för min del, men jag blev nöjd med det jag köpte och det var inget mer jag behövde.

Klart slut, PUSS!

låtis!

Allmänt Permalink0
Jag har satt på mig mjukiskläder och ska strax gå ner och äta gott! Vet inte vad som händer ikväll, är det något bra program eller film? För det brukar juh inte vara det.. Det är såna här kvällar man inte vill vara ensam. :( jag saknar min bästa <3jag sitter och gråter till denna låt, usch, jag vill och ska kämpa, jag tänker inte ge upppå något plan.


Spending all my time, stuck in yesterday
Where you are is where I wanna be.
Oh, next to you... and you next to me
Oh, I need to find you....
You're the voice I hear in side my head 
The reason that I'm singin'
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you

Till top