Sandra Lindholm

Ljungberg

Min vardag Permalink0
Måndagarna när man ska jobba natt till tisdagen är så lååååånga så det är inte sant. Speciellt om man går och lägger sig med folk som ska upp och jobba dagtid och det gör ju jag eftersom jag älskar att somna bredvid jesper, jag blir lugn och trygg ♥ Så ja, jag vet inte ens vad klockan var när jag vaknade men kanske 9, ne. den var nog tidigare för jag tänkte; "shit, nu ska jag vara vaken i 24 timmar.". så klockan var 8... SHIT! Det är ju hur långt som helst och hur ska man sysselsätta dagen då då?
 
Jo, jag försökte börja kolla på en ny serie på hbo. Men ne den var bedrövlig och inte värd att nämnas så det blir inget mer tittande på den inte. Har städat ur min sminklåda och min sjukhus låda hemma. Kastat sånt jag inte behöver och inte vill ha liksom, även sånt som har gått ut. Sen tog jag en sväng till ica maxi för jag hade fått paket, hemlighet så jag kan inte berätta vad det var men ni kommer får se i framtiden, hehe. Och sen sov jag i 1½ timme, så jag dygnar inte, tack och lov. Sen kom ju min snygging hem och då vilade vi innan vi åt mat framför game of thrones och sen for till gymmet för ryggpass. :) Duschade fort som fan när jag kom hem och kollade på fotboll innan det var dags för jobb, och nu är jag här.... Hoppas veckan går fort, sista nattveckan :D
 
puss, sandrisen

28-29 maj

Min vardag Permalink0
Allt kändes bara segt på lördag morgonen även fast jag hade saker att göra så som att handla mat. Okej det vara bara det jag skulle göra egentligen, men jag städade också och donade. Sen var jag ju ensam till 18.30 så det kan ju ha med saken att göra, attt bara få sitta hemma och vänta liksom. För jag skulle på fest 18.30 hos Sofie och älsklingen jobbade tills dess och skjutsade mig sen. Hade jättetrevligt hemma hos sofie och det var kul ute också och träffa så mycket folk som man kände. Innan 01-tiden så kände jag att det var dags att rulla hem(som vanligt, jag går alltid hem tidigare. Jag har nog tröttnat på det dära, hahaha.) så älsklingen mötte mig och jag åt 2 panpizzor hemma, tog lite alvedon och vatten och sen somnade jag snabbt som fan. ;)
 
Vaknade upp dagen efter och mår kalasbra! Äter frukost och sminkar mig innan jag åker till åker för lunch hos mormor&morfar och fira morsdag. Älskar alla mammor i min släkt, hoppas ni hade fina dagar ♥ åkte hem sen igen och vi myste med hemköpt mat och lite naturgodis, lyx!
 
 
puss, sandrisen

saknar dig ellie!

Min vardag Permalink0
det är tur jag har den ena när jag inte har den andra. hoppas du har det bra uppe i himlen och springer massa ellie, vi saknar dig! ♥
 
Till top