Sandra Lindholm

tungt benpass

Min vardag Permalink0
Torsdag och valborg. När jag var yngre var det värsta grejen att "fira". Hittade bästa möjliga brasa och hängde med kompisarna, men med tiden har det försvunnit totalt. Är inte ens intresserad av att titta på brasor eller supa järnet. Så det är egentligen ingen speciell dag. tänker hänga på födelsedagskalas med släkten och äta smörgåstårta. Blir inte allt för sent heller då jag ska upp och jobba 6-11 imorgon. 
 
Igår, hahaha, ja igår. Jag var inte ute och sprang pga jag hade så ont i fötterna. Men evelina och jag körde ett benpass på gymmet och fyfan vad bra vi var. Det var så jobbigt att ta sig från gymmet, och ännu värre att ta sig över badkarskanten. Vaknade upp idag och flög ur sängen, trodde jag skulle ha problem så var lite besviken. Men det kommer, känns som jag har 2 tunga tegelstens klumpar till lår just nu. Vill inte veta hur jag känner imorgon..... OCh hissen funkar inte på jobbet, bara det. Ner för trapporna är värst..... :( Det vi körde var:
- Gåendes utfall 2 sträckor med 14 kg i vardera hand.
- Knäböj med vikt, 20 kg. 3 gånger 15.
- Långsamma knäböj utan vikt. 3 gånger 15.
- Höftlyft på boll. 3 gånger 15.
- Tåhävningar i maskin, 80 kg. 2 gånger 15.
- Enbenspress, 30 kg. 3 gånger 10.
Har köpt en bok att skriva in i för att få lite motivation och se förbättring, kul kul! :D

Idag blir det överkropp som bröst, axlar och armar. Innan det är dags att fixa sig för kalas. Ha en bra dag.
puss, sandrisen

akshfklashfkas så glad hahahah

Min vardag Permalink0
 
jag är på sådär lagom äckligt jävla bra humör idag. Glider lite på moln fast inte något speciellt har hänt. Har haft att göra hela dagen och jag som dj levererar alltid. Så idag är det "gammalt"(läs: 2012 hit musik typ). Så massa sång och dans. Bra människor och ett bra rull. Ibland älskar jag verkligen astra. Dock älskar jag inte jobbets golv, har så fruktansvärt ont i fötterna även fast jag har specialformade inlägg. Men inte ens det rubbar mig idag, halelujah! 
 
puss, sandrisen

sommarfys på ingång

Min vardag Permalink0
 
Innebandyklubban gick på semester igår och får ligga på latisdan hela sommaren. Själv gick jag över till sommarfys efter sista innebandypasset för denna säsong. Ledsamt. Men mot nya mål och grejer. Nya tränare, ny motivation, så det ska bli kul. Längtar faktiskt till sommarträningen, konstigt nog. Men jag är fan redo! :D
 
puss, sandrisen
Till top