Sandra Lindholm

skolan

Allmänt Permalink1
Sitter på lektion och jobbar hårt med amanda :)

Stora big no idag är att jag måste plugga massor, ska försöka hinna med och övningsköra och även kolla på strängnäs seriepremiär. Hur ska det  här gå?

Nu ska jagt a reda på vad jag mer ska göra. puss

sovmorgon med god sömn, mumma!

Allmänt Permalink0
Tror inte jag har sovit såhär gott på jätte länge. MUMS! Drömde roligt gjorde jag också. Haha, jag hade en chihuaua(kan ej stava). Så bodde jag ute på landet, och nu var massa vänner och hälsa på. Kommer ej ihåg vilka nu faktiskt. Men vi fastnade bland en massa kor, som stängde in oss. Sen helt plötsligt var jag på en båt, jag och jesper med en massa människor. Människor drunknade och allt annat, men jag och jesper klarade oss vad som än hände, hihi :) så det slutade lyckligt! haha, sen hände nog inget mer för då vaknade jag x)

Nu är det dags att fara till skolan. Börjar idag halv ett, men jag och min tjejgrupp måste göra ett arbete för att bli klara så det blir till att åka en timme tidigare, duktigt huh? :)

nu sticker jag, puss!


mormor: jag har ont i huvudet mycket på senaste tiden.

don´t worry be happy!

Allmänt Permalink1
för att göra situationen lite gladare. Adam har fått mig på bra humör, och Mel och mina planer har fått mig att sväva på moln. Om det går i uppfyllelse, vad kommer härnäst? :) HAHAHA! Nej, dagen kanske sluta 50/50, för min huvudvärk vill itne försvinna. Men vad fan gör jag här? jo, mina roliga vänner gör mig glad. PUSSSSS


lite sådär söt låt :)

p.s, fan det regnar ju nu , äsch positiv!!!!
Till top