Sandra Lindholm

pussgos

Min vardag Permalink0
Igår var en bättre kväll. Spenderade eftermiddagen/kvällen hos Niclas&Jennie på inflyttningsfest. Där blev det bål och kycklingsallad och mycket alkohol med spel. Efter en otroligt trevlig tillställning där drog jag och Jessika vidare för att dansa rumporna av oss och det gjorde vi verkligen. Många man kände som man träffade från Strängnäs till Södertälje. Sen promenerade vi hem till stan tidigare än stängning för att få i oss lite gottigott i magen och sen var det läggdags. Tack allesammans, främst tack till Niclas&Jennie
 
Idag känner jag faktiskt inte att jag druckit igår så allt har ju varit perfekt.  Smällt i mig bananpannkakor och sitter nu bänkad framför reprisen av sommarkrysset. OKej, jag har lite ont i benen efter dans, men har haft sån träningsvärk både jag och jessika. HAHA. Nu ska jag springa ner och se till att få en tvätttid och betala lite räkningar.
 
Senare idag så ska jag få pussa på pappa men framförallt mamma som varit utomlands. gos!
puss, sandra

VÄRLDENS KANSKE ROLIGASTE BILD??

Min vardag Permalink1
 
hahahahahahahahahahaha, alltså, jessika är ju mindre än mig. Men inte såhär jävla mindre. Hon ser ut som en dvärg och jag en jätte. Sanningen är att jag sitter längre fram än henne så det ser ut som en sjuk skillnad.
 

sista helgen i juni

Min vardag Permalink0
Fredagen var perfekt. Det enda som saknades var en riktigt stor sol med blå himmel. Jag och Ida hade picknick på bryggan, hon fick en present av mig. Blå mössa, tror verkligen hon saknar att gå klädd i såna som vi gjorde på den tiden. Ja, jag får stå ut fortfarande men jag överlever faktiskt. Hehe. Vi tog en sväng i på bikbok och köpte en tröja. Sen när jag sitter och väntar på tåget till Tumba kommer det fram en man och börjar ställa massa frågor, blir rätt närgången och frågar om mina tatueringar. Så när tåget rullar in så försöker jag komma därifrån så fort som möjligt med honom efter mig att jag glömmer mina favorit tröja. Världens enklaste tjocktröja, men jag hittar inga såna längre. RIP! :( Men jag kom till Jessika och blev på bättre humör!
 

Lördag idag och vi har superstartat med multibanan med laget. Den här gången för mig den jobbigaste då jag är helt stum i alla kroppsdelar med träningsvärk. mama. den går tamefan inte bort. Men så jävla bra jobbat av alla! Nu sover jessika och jag bara är. Kollar på glee. Inflyttningsfest ikväll och beachen då, yey!
 
puss, sandra
Till top