Sandra Lindholm

Kontroll

Min vardag Permalink0
Jag såg på Instagram för några veckor sen att en gammal innebandykompis&kollega hade tagit bort en leverfläck som var början på cancer. Allt hade försvunnit när det togs bort, vilket är väldigt skönt 🙏🏼 det gav mig en tankeställare och som ni kanske minns tog jag bort små "tumörer" på huvudet och kollade även upp mina leverfläckar som såg bra ut. 
Men när jag såg inlägget på Instagram så börjad jag tänka på min "fläck" som jag har på bröstet som inte alltid varit där. Sen började jag bli lite orolig så då kollade jag upp alla mina leverfläckar igen och det var bara en pigmentförändring. Troligtvis efter graviditeten för det är då den uppkommit!  Så skönt 🙏🏼

När jag var där och visade upp dem så såg även läkaren att jag har svamp på ett område på ryggen! Inget smittsamt, inget farligt, men det kunde var bra att ta bort. Så nu hjälper Jesper mig att smörja in mig efter ett schema att få bort dem. Dem har inte kliat eller gjort ont och jag har nog haft de vita fläckarna ett bra ta. Man kunde få det utav solen, men vad tusan. Jag är ju aldrig i solen 😂😂 jaja, snart borta!

Puss, sandra
Till top