Sandra Lindholm

torsdag

Min vardag Permalink0
Torsdag och det har varit full rulle hela dagen och ändrade planer. Emma följde inte med till strängnäs så efter jobbet åkte jag förbi hedlandet och det var en jävla tur, för jag hittade helt perfekta högklackade skor. BEIGEA, och dem är inte jättehöga och kändes jätteskönt, 250 kronor: KAP!
 
For hem därifrån och åkte till mammas jobb, sista dagen på hennes jobb, och pratade med henne och hennes kollegor. Känns konstigt att hon ska byta jobb, jag har ju liksom också jobbat där. Men jag önskar henne STORT LYCKA TILL på nya jobbet :D Så jag pratade med dem, kramades och sen vidare hem till huset där pappa var hemma. Pratade skit med honom och allmänt innan jag åkte vidare igen.
 
Denna gång till den destinationen som var mest viktig denna dag, åker! Hihi, dels för att träffa mormor&morfar, men den superkvinnan har gjort smörgåstårtor som jag ska bjuda på imorgon på jobbet. Ville dock trycka i mig båda formerna själv för det är så jävla gott. ÅÅÅÅH, det är så gott!!!!!!!! MM, längtar till imorgon. Pratade med dem, kramades och sen åkte jag vidare.
 
HEM. Då kom älsklingens pappa och kristina på kaffe. Vi satt och pratade jobb till barnbarn. När dem hade åkt kunde jag landa och äta mat. Vi kollade på serie och sen fotboll. Nu ska det bli skönt att lägga sig i sängen. :)
 
puss, sandrisen

HAHA!

Min vardag Permalink0
 

tävling

Min vardag Permalink0
Ännu en dag närmre semster. jag ska inte tjata.... JO DET TÄNKER JAG FAN GÖRA ;) mohaha! dock så tror jag att det är torsdag idag vilket det inte är. Så tyvärr ligger jag en dag före vilket suger.
 
Tisdagen blev det cykel efter jobbet återigen. 12000-steg tävlingen med älsklingen är i full gång och den som inte går mer än 12000 steg varje dag får laga maten på söndagar. Lyckas båda så får vi laga tillsammans, vilket det förhoppnningsvis blir :)
 Iaf så blev det inte många knop gjorda igår. Roller coaster, allsång på skansen, styrelsemöte för honom och sen låg vi i sängen redan strax efter 21, fast vi somnade efter 22.30. SÅ TRÖTT VAR JAG IMORSE.....
 
Idag är det träning tillsammans som gäller och sen är det ju ett avsnitt från PLL som har kommit ut, wiiiiiie. Snart torsdag iaf, jag längtar, för då ska jag umgås med emma ♥
 
puss, sandrisen
Till top