Sandra Lindholm

Spruta avklarad

Min vardag Permalink0
 
Idag var den här killen den modigaste jag vet, och jag själv var faktiskt också supermodig. Hade bokat in theodore för att ta TBE-vaccin som är gratis för 3 till 19 år med tips från min mormor. Dem hade två tider kvar inför sommaren så tur för oss!
idag var det dags att jag hade förberett honom att vi skulle ta spruta i några dagar. han sa flera gånger idag att han inte ville ta spruta och jag försökte förklara: " jag förstår att du inte vill theodore, men den här sprutan behöver du ta så att du inte blir sjuk". Och utan större klagomål tog vi oss iväg till VC. (han visste väl vad han skulle få efter, åka till leksaskaffären för att välja en leksak om han tog sprutan. mutornas mutor, men vad gör man inte? hehe) Han hade plockat med sig sin egen leksaksspruta och visade stolt upp den, var cool i patientrummet, men när sprutan kom fram var han obekväm och ville inte vara med. han hoppade frivilligt upp i mitt knä och började sen åla sig. Så jag saxade mina ben, drog upp tröjan, höll i armen och det var över på en sekund. Han var inte ledsen utan mest sur. PJUH, vilken pärs. Mest för mig tror jag eftersom jag inte gillar sprutor och har men efter att folk försöker hålla i mig vid spruttagning, men han tog det bra theodore. var orolig att det skulle blöda vilket det inte gjorde genom plåstret.
Så vi åkte ut till willys, köpte glass och väntade på att leksaksaffären skulle öppna. han valde en bil med ett hästtsläp och en häst som han pratat om länge. Sen visade han stolt upp sitt plåster på förskolan. Min coola och modiga kille <3
 
puss, sandra
 
 
Till top