Sandra Lindholm

Ut till havs!

Min vardag Permalink0
29 maj, kristihimmelsfärd. Dags för kryssning!

13:50 går bussen från Strängnäs som ska ta oss till båten och sen ut till havs. Skeppohoj! Ska dela hytt med mina pinglor Sara, Sofie och Tessan. Asrolig, så ska vi ha champagnelunch hos mig innan så jag ska snart röra mig och hämta några av dem.

Vet ni vad? Jag har varit spiknykter i en månad nu så det är dags för mig att korka upp. Har varit mycket fokus på träning och kost, och jag har inga problem att vara nykter. Men det kan vara ganska kul och dricka någon gång ibland så nu kör vi. Skål!!!


Puss, sandrisen

Sova hos mig?

Min vardag Permalink0
GALEEEEET!  Första body pumpen på evigheter och sen 3 km i elljusspåret. Baaaaaaah! Jag ville bara ta mig runt, utan att gå och det lyckades jag med. Haha. MULTIBANAN imorgon, och minnie och jag har sagt att vi ska dra upp varandra för backarna. Spinning på det efter. Någon som vill sova hos mig förresten och dra mig upp ur sängen imorgon? Haha förstår inte hur jag ska komma upp. kämpa Sandra!
Sista dagen på jobbet imorgon för denna vecka, sen blir det kalasdagar. Kryssning födelsedagsfirande och träning. Booyah.

Puss, sandrisen

Till kojs

Min vardag Permalink0
Sådär ja. Då har jag äntligen fått landa bland mina 9 kuddar. Har varit en fartfylld dag. Gymmet och 2 mil på cykeln imorse, hem och vända för att sen vara hos frissan 11:00. 14:45 hämtade mina systrar mig och då hann jag inte bli fönad i håret för vi skulle till Scaniamilen, bråttoooom. Efter att vi hade varit där, där jag, Jennifer och Benge fick vakta ett hopptorn i 2 timmar så åkte vi systrar hem och drog en löprunda i spåret. Pjuuuh. Hem duscha till mamma och pappa kolla hockey, och nu har jag betalat alla räkningar och ska upp 7 för att tvätta. Jaaaaaaa. Hektiskt dag, men det har varit skönt :) så jag signar ut då mina ögon är jätte tunga. Åh ja vet ni, jag har nybäddad säng, Wie! 


Puss, sandrisen 
Till top