Sandra Lindholm

Ny fripp

Min vardag Permalink0


Efter en lång jävla natt och 6 timmar skön sömn så sitter jag nu i frisörstolen för klipp och färg. Vad tror ni det blir? Fick något ryck med att färga brunt, men vi får se vad det blir för färg ;) haha!  Har suttit i 45 minuter och nu är all färg i. Spännande!

Åker direkt till Strängnäs sen för att mysa med HELA familjen sista kvällen innan Evelina åker. Snuttisen! Det blir tacokväll, lite kort hoppas jag på och en film. Älskade mini. Sen är jag hundvakt imorgon när dem åker till flygplatsen. Det blir bäst då jag är blödigast i familjen. <3

Puss, sandrisen

miss sunshine

Min vardag Permalink0
 

Seriöst...

Min vardag Permalink0
har det bara gått 1 och 1½ timme på jobbet. fyfan, känns som att jag jobbat en hel vecka. Den här natten kommer bli långdragen, satan alltså. Jag som hade tänkt att den skulle svisha förbi, komigenråååå natten! Det är ju sista sen går jag på långhelg igen. Jävla lyxliv jag lever just nu, och jag klagar verkligen inte ;D Är hungrig och behöver sitta och läsa lite sudoku som är min favoritsysselsättning på nattrasterna. Terapi för huvudet och själen. 
 
Onsdagen då, jag sov till hela 15.00. Alltså LIIIIVETS SÖMN VAD JAG SOVIT BRA DENNA VECKA. 7½ timme varje natt denna vecka och det är inte vanligt. Har inte ens behövt tagit powernaps på kvällarna utan har kunnat vara en normal flickvän, haha :D Dock har jag varit lite halvseg idag ändå. var inte sugen alls på att träna så jag följde inte med jesper. Jag tog en promenad till affären istället och köpte fruktsallad, så värt! ;) 
 
 
nu blir det strängnäs torsdag-fredag. Men först lite ärenden i södertälje ;)
puss, sandrisen
Till top