Sandra Lindholm

skottdagen

Min vardag Permalink0
Måndag.
Det här med sömn är inte min bästa vän längre. Jag börjar bli gammal, 24 år. haha. Kan inte sova länge alltså.... Sov till 6.30 idag. Jag hade ställt alarm på 09.30, HALLÅ!!!!!! Sov kvinna... Fast iof gjorde det inget då jag hade fullt upp hela dagen. Kollade på PLL från förra veckan, kollade på fångarna på fortet samtidigt som jag la ner kläder från ikeapåsarna i byråarna, hade så ska det låta i bakgrunden när jag fortsatte. Det tog tid, stackars älsklingen som får mig och alla mina grejer, hehe.... Jag lyckades få ner allt iaf :D
 
Haft hemlängtan på jobbet. och nervös inför imorgon då jag börjar med c9. Vif år se hur det går.
puss, sandrisen

födelsedag

Min vardag Permalink0
 Födelsedagsmiddag i fredags för mamma.
 
 
30-års fest och maskerad i lördags för sophie.
 
söndag bestod av frukost, paket och sång på sängen. flytt och en pojkvän som är helt tokig och världens bästa någonsin. Han skämde bort mig hela kvällen med en present som kommer bära oss till london inom snar framtid, mat, kokosbollar framför film och bara massa kärlek. JAG ÄR SÅ LYCKLIGT LOTTAD!!!!!!!!!!!!
 
puss, sandrisen
 

update

Min vardag Permalink0
Torsdagen bestod av ikea, heron city, coop och massa bygge. Vi var lediga både jesper och jag och fixade. Sen kom ellie i 2 timmar så vi hann inte klart med allt bygge. Men det blri så fiiiiint. Ni ska få före och efterbilder.
 
NU ÄR DET FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och det blir en hektiskt men bra helg. 3 födelsedagar att fira :) hihi. NU KÖR VI! 
puss, sandrisen
Till top