Sandra Lindholm

LÖÖÖÖRDAG!

Min vardag Permalink0
 
Lördag startar tidigt. 8.00 är det en rejäl frukost. För 10.00 ska jag vara i vackstanäs för att utföra fystester med laget. Säkert beeptest, armhävningar, spänst osv osv osv... GAAAAH, så jag behvöer vara väl förberedd matmässigt. Kommer inte ha de bästa resultaten i den formen jag är. men ni allesammans vet ju att jag jobbar på det iaf :) Senare efter denna stund så är det lunch tillsammans med mitt älskade Telge ♥
 
Efter det blir jag kvar i södertälje för på kvällen ska jag och massa snygga brudar ut i södertälje på säsongsavslutningen på berget. har sett framemot det så länge och nu är det äntligen dags. yeeeeah! Så alkohol, mat, musik, skratt, dans, jaaaa allt :D Sen blir det inte allt för mycket som händer dagen efter, jag ska mysa hela dagen tills det är morsdag firande. :)
 
puss, sandrisen
 

 
 
 
 

min torsdag

Min vardag Permalink0
hej tooooooorsdag! 
 
tjoho. Idag har dagen till jobbet gått jätte fort. 8.45 klev jag upp ur sängen. Åt frullebulle och sen for jag till mamma och pappa. Där klippte jag gräsmattan som är enorm känns det som. Men med bra musik, riktigt bra väder så traskade jag på i ett bra tempo. Benen känns oerhört bra mot vad jag hade förväntat mig. Det är lite tungt när jag ska sätta mig och ställa mig men annars känns det knappt att jag har tränat ben. Sen tvättade jag även bilen med experthjälp. Åkte hem till min lilla lya för att duscha och packa lådor och svängde sedan förbi prinsen innan jag återigen var hos föräldrarna för nachotallrik. MUMS!
 
Jobb jobb jobb. Men ska sluta tidigare så ska väl inte alls klaga. IMORGOON ÄR DET FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puss, sandrisen

ung och oskyldig?! ;)

Min vardag Permalink0
 
Till top