Sandra Lindholm

Kort summering

Permalink0

Varit på 2 kryssningar, varit till Rhodos med kusinerna, firat studenter, festat mig igenom året, köpt bil, skaffat egen lägenhet och det viktigaste; opererar knät!

Har både stärkt band och tyvärr släppt band med både vänner och släkt! Men jag älskar mitt liv som det är och dem
Jag lever det med. Bara innebandyn som saknas men den kommer säkert inom rimlig tid. Tack alla och gott nytt år <3

Alla människor spelade innebandy utom Sandra, för hon är mer invalid än alla andra.

Permalink0

Jahaja, jag är på sidan igen som det har sett ut de senaste 3 åren. Jippie. Vad ska jag glädjas åt? Att vi aldrig gör något som jag kan göra. Ne. De får ha kul i hallen så får jag gråta här en skvätt och sova lite. Kanske ska dra iväg och göra något jag kan göra. Åka bil kanske?

hundmys, allergimys, underbartmys!

Min vardag Permalink0
hej alla fina varelser där ute! Hur mår ni ?♥
 
Idag har jag varit hos jennie, Niclas och Sally och kollat på hockey och myst. Sverige vann men fan det gick trögt.... Bäst att snäppa upp sig några steg till på måndag när de finska lejonen står för motståndet, det är då allvaret börjar. Semi direkt eller kvartsfinal. Planerade lite mat då jag ska vara med dem tillsammans och fira in det nya året :)
 
Nu är det snart middag och sen ska jag åka till Bella och mysa som ringde nyss. Längesedan sist men nu är det dags att ses litegranna igen! träffa vovvsingarna och då blir det kanske fyra hundar som jag gosat med bara idag, hihi! vi hörs. puss, sandra
Till top