Sandra Lindholm

stålkvinnan

Min vardag Permalink0
Haha, nu ska ni få höra igen; TRÄNINGSVÄRK! Haha, fyfan vad mycket muskler man måste ha. Efter varenda jävla stenhårt fyspass så är min kropp helt död. Just nu är det efter armhävningar som är värst. Men jag var en sann kämpe i tisdags. Det var först uppvärmning, sen så skulle vi springa 5 stycken megalånga längor allt vad vi pallade. Ja, jag är speciell så jag får springa själv och även fast det inte ser ut som att jag tar i, så tar jag i för vad kroppen pallar. Jag har ingen kondis, inte i närheten av någon annans men jag försöker! Och jag sprang alla 5, yes! Sen skulle vi springa 6 intervall längor, jag sprang allt yes! Sen gick vi in och körde fys. Efter första rundan tänkte jag att shit nu ger jag upp, men neeeeej! Så efter andra rundan så blev jag skakis igen och tänkte nu ger jag upp, men neeeeeej!!!!!! Så det blev 3 fysrundor och sedan smålagsspel som jag orkade ha koncentration på knät och det var första gången som jag inte tänkte så mycket utan bara körde, kändes jätte bra i närkamper. hihi. Känner mig som fucking stålkvinnan ;D (vad töntig jag låter tänker ni, alla andra i laget klarade det ju. Men tänk på att jag ligger efter 3 år i både kondis och styrka. Så för att vara mig så gör jag framsteg.) TRÄNING IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spöa mig i fifa eller låt mig va en cockblocker!

Min vardag Permalink0
Nu kommer höstmörkret, det är mörkt hela tiden. Jag hatar mörker. Och jag är ensam, vem vill sitta ensam hemma med ljus, film och gott?(okej jag hatar ljus, men det lät romantiskt om man hade varit 2!) Vem vill hänga med mig i sporthallar, gå på promenader, pussa mig på pannan och säga att ingen mördare kommer in genom dörren, tjaffsa om vilken film vi ska se eller totalspöa mig i FIFA?
 Är så glad för alla mina vänner som har sina. men jag då? Vem vill vara min vinterpartner, eller ja livspartner? Haha. Jag kan ju inte vara en cockblocker hela livet. Schysst......Nej, du får sluta mesa nu. Kom hit och bli min nu!
Puss, mörker-depression-Sandra 

Höstlov, mmiljoner år sen din gamling!

Min vardag Permalink0
Det är lite illa när man vaknar på fm´s-veckorna, ligger och mornar sig med mobilen på facebook(för att se allt man missade när man la sig tidigt) och ser att folk är inne. Jag får lite ångest över att jag inte kan vara uppe hur länge jag vill, vakna när jag vill ibland. Sen kommer jag på att shit, det är ju höstlov. Har jag verkligen blivit så gammal? Det skulle vara så otroligt skönt att bara kunna få ta en vecka lite då och då och brejka från vardagen. varför är det inte så? inte för att jag inte trivs på jobbet eller något sånt, utan det skulle bara vara otroligt skönt att bara få vara hemma. Sena nätter med filmer, gos, promenader, äta när man vill, ja, träningen, allt blir så mycket lättare. Traskar på och ta dagen som den kommer i ännu större utsträckning.
Till top