Sandra Lindholm

ingen speciell saknad

Min vardag Permalink0
Just ja. Nu har mitt läsk-löfte gått ut, så jag drack pepsi i helgen. GOTT!!!!! Men jag startar om det och kör till den 17 februari för att få dricka på mitt kalas. Men alkohol och godis-löftet håller jag starkt i och det är faktiskt inga problem. Har upptäckt bananchips i naturgodisväg, och det är ju sååååå jävla gott!!!!!!!!!!!! Så fram till 1:a juli kör vi. Alkohol blir nog längre, det saknas inte ens i mitt liv. Har inte varit ute heller på 1 månad, men jag kan ju gå ut nykter så vad gör det för skillnad?! Man får offra. "Om man ska bli fin får man lida pin". Inte för att jag lider direkt :D men godiset är jag inte sugen på än, men blir nog snart!!!
-3kg på 3 veckor och då hade jag ändå ett bakslag förra vecka, hur fan det nu kom sig, men det kom! Framåt marsch.
 
puss, sandrisen

Bebis och vän-gos!

Min vardag Permalink0
Måndag och vecka 5. Ny vecka och nya möjligheter. Efter en skön och underbar helg har jag samlat nya krafter för att ta mig an sista nattveckan på lääänge. Känns helt okej ;) Gick och la mig vid 00.00 och vaknade sista gången vid 11, så jag har fått massa sömn. Sen lyckades jag sova 1 timme och 45minuter på kvällen. Tur för det är jag som styr kotan till jobbet idag, hehe! :)
 

 
Så vad har jag gjort idag förutom att sova? Jo, När jag hade vaknat till liv och fått i mig lite frukost framför tvn så rullade jag mitt arsle ner till Lisa, Sigrid och Asta. Vi pratade, kollade på tv, drack loka, gosade, skrattade och bara var. Sen kom Simpa hem och även Matilda och Lilly kom över. Så mysigt ♥ Efter att ha hängt där i några timmar svängde jag förbi stan för att köpa lite överraskningar och sen traskade jag hem.
 Skalade potatis och la det i blöt innan jag gick upp och satte mig framför serie. Mat och sen somnade jag som sagt innan jag åkte till jobbet. Så nu jävlar kör viiiiiiiii den här veckan.
Nedräkning till mycket nu; 1. Flytta hem!!!!!!!!!!. 2. 25 års kalas. 3. Operation. 4. Födelsedag.
Hoppas ni haft en fin helg.
 
puss, sandrisen

Färjestad

Min vardag Permalink0
 
Dagarna i Karlstad var så sköna! Vi åkte vid 11.30 igår och var framma strax innan 14. Då sprang jag ber på stan och jagade mat när mannen tog en skön dusch. Jag har ju varit i Karlstad många gånger men jag kom inte ihåg var något matbutik låg så jag stannade vid Sibylla Och sprang tillbaka. Mat i hotellsängen framför skidor ☺
 
sen började vi traska mot löfbergsarena för att se Färjestad möta Karlskrona. Fyfan vad mäktigt det var och jag rös flera gånger. jag är lyckligt lottad som har Jesper som ger mig så roliga klappar ❤ matchen vann Färjestad med 4-3 och jag shoppade även i fbk-shopen 👏🏼
 
På kvällen skulle vi äta ute men ALLT var fullbokat så vi fick äta i hotellrestuarngen innan vi landade i sängen och njöt av varandras sällskap framför tvn.
 
idag sov vi till 9.30 innan vi gick ner och åt en fet hotellfrukost, MUMS!!!! Sen vilade vi innan avresa hem, perfekt helg. Tack älskling 😘
 
Puss, sandrisen
Till top