Sandra Lindholm

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Min vardag Permalink0
 
HON ÄR HEMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! JAJAJAAJAJAJAJAJAJA. Nu kan jag äntligen andas ut igen och jag har fått krama på henne massor idag. min älskade lilla mini ♥

tröttmössa

Min vardag Permalink0
Måndagen var seg som attan. Efter att inte ha sovit så många timmar alls, så var måndagen väääääldigt lång att jobba. Åkte hem och lastade in däcken i bakluckan innan jag däckade totalt i soffan. Sov tills mamma ringde och väckte mig och då var det panik, haha. Inte för att jag hade ont om tid utan för att jag var så jävla trött och blev väckt. ;) Åkte till vianor och köpte nya, samt monterade på sommardäck. Så nu får det gärna bli varmt och soligt. Efter det åkte jag hem och tappade upp ett bad. La mig där och kollade på ett avsnitt av revenge med en celsius och lite godis. Vardagslyx som verkligen behövdes igår för mina trötta ögon. Efter det parkerade jag i soffan innan jag somnade gott i sängen.
 
Kan ju meddela att det var värt dem här timmarnas ynka sömn, men oj så trött jag var. Tur att det är tisdag idag och att jag är mycket piggare :) Ikväll är det innebandy äntligen, känns som en evighet sen. Så yey!
 
puss, sandrisen

kort sammanfattning

Min vardag Permalink0
godmorgon måndag och ny vecka!
 
Helgen har varit bra. Fredagens middagsbjudning blev lyckad med familjen. Kött och potatisgratäng med kärleksmums till efterrätt. Sen tittade vi på fotbollen i soffan med popcorn. Gos!
 
Lördagen bestod av jobb, innebandy och dans med mina fina pinglor. Medan söndagen var lugn och innefattade mys!
 
Men nu är det måndag, fm-middagsvecka. Trött som fan men vad gör väl det. Längesen man var uppe vid den här tiden. Kämpa kämpa! Lite innebandy denna vecka också, kul som fasen! :D Ha en bra dag.
 
puss, sandrisen
Till top